ivermectina y anticoagulantes quilox medicamento traitement de la gale ivermectine serve o ivermectina revectina indicação dosis de ivermectina gotas en adultos

Selamat Datang ke Blog Jualan Kereta Proton

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Salam Ramadhan! Alhamdulillah..ini adalah entri pertama saya sebagai tanda pelancaran website jualan kereta Proton yang berpusat di Shah Alam. Anda boleh layari laman utama untuk info berkenaan pembelian kereta Proton. Walaupun website ini diberi nama Proton Shah Alam, namun servis yang saya berikan (pembelian oleh pelanggan) tidak terhad hanya di Rawang sahaja malah meluas ke seluruh Malaysia.

Di musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) di sebabkan COVID-19, dunia online sangatlah sibuk berbanding sebelum ini. Ya! memang di luar jangakaan kita semua. Siapa sangka bisnes berasaskan online tetiba melonjak dek kerana permintaan yang tinggi. Perniagaan berasaskan makanan berada ditempat pertama dalam kategori order online diikuti perniagaan-perniagaan lain termasuk pembelian kereta Proton.

Pembelian kereta secara online meningkat dari hari ke hari. Ini membuktikan kereta bukan sekadar hanya kemahuan tetapi adalah suatu keperluan! Atas faktor ini, saya melancarkan website Proton Shah Alam sebagai medium jualan kereta Proton secara online bagi memberi kemudahan kepada bakal-bakal pelanggan saya di seluruh Malaysia.

Proses tempahan online di website ini boleh dilakukan hanya melalui laman varian kereta sahaja tanpa perlu ke laman yang lain. Caranya seperti di bawah;

  • Langkah 1 : Buat pilihan model. (Lihat menu utama atau klik di sini)
  • Langkah 2 : Pilih varian yang anda inginkan.
  • Langkah 3 : Isi borang tempahan di bahagian bawah laman pilihan varian.

Selesai! mudahkan..

Belum Ada Kereta, Nak Beli Kereta..

Dah Ada Kereta, Nak Tukar atau Tambah Kereta..

Kalau Nak Beli Kereta Proton, Cari Saya ~ Nasihin, Proton Shah Alam

So..kalau berminat nak beli kereta Proton baru bolehlah hubungi saya. InsyaAllah kita ‘kawtim sampai jadi’!

Dah dekat nak raya! Proton ada nak bagi ‘duit raya’..Lihat di sini.